UUSIMMAT

Tänään ilmestyvä State of Decay 2 saanut kriitikoilta kädenlämpöisen vastaanoton

22.05.2018 07:23 | Muropaketin toimitus

Microsoft Studiosin zombie-selviytymispeli State of Decay 2 ei kansainvälisten arvioiden perusteella vakuuta.

Selviytymiskauhua ja toimintapeliä sekoittelevan State of Decayn (2013) jatko-osa ilmestyy tänään PC:lle ja Xbox Onelle, ja pelin ensimmäiset arviot ovat jo ilmestyneet kansainvälisessä pelimediassa. Ainakin tässä vaiheessa peli on valitettavasti saanut vaihtelevan ja pääasiassa kädenlämpöisen vastaanoton.

Metacriticissä pelin Xbox One -versiolle on listattu jo 49 arviota, joiden perusteella sen keskiarvo on 68. PC-version keskiarvo on 69, mutta sille on merkitty vain 14 julkaistua arvostelua.

Eniten kritiikkiä peli näyttää saaneen bugisuuden ja itseääntoistavan pelisisällön vuoksi. Esimerkiksi IGN:n kriitikko kirjoittaa arviossaan näin:

”Bugit ovat yhtä sinnikkäitä kuin zombiet, ja tusinan pelitunnin jälkeen molempien itseääntoistavuus alkaa viedä veronsa, mikä tekee pelaamisen houkutuksesta rajallisempaa kuin odottaisin sandbox-roolipelistä.”

Hardcore Gamerin arvostelija taas toteaa:

”Muokkauksilla ja jatkuvalla työstämisellä State of Decay 2 voisi olla mahtava ja merkityksellinen kokemus, mutta nykyisessä tilassaan se on kaukana parhaista zombie-peleistä.”

State of Decay 2 ilmestyy tänään PC:lle ja Xbox Onelle, ja sen pitäisi olla saman tien pelattavissa myös Xbox Game Pass -palvelussa. Alta näet pelin julkaisutrailerin.