The Last of Us Part 2:sta löytyi uusi taitavasti piilotettu salaisuus

26.06.2021 18:27 | Muropaketin toimitus

Tarkkaavainen fani on löytänyt vuosi sitten julkaistusta The Last of Us Part 2:sta uuden piilotetun salaisuuden. Huom! Uutinen sisältää spoilereita pelistä.

Pelisarjan fani ja youtubettaja Caitlin julkaisi kanavallaan uuden videon, jossa pelin alussa tapahtuvassa Jackson-kohtauksessa on löydettävissä tarkasti piilotettu salaisuus Abbysta ja Mannysta. Kaksikon nimet voikin bongata erään kaupungissa olevan hahmon muistilistalta, jossa luetellaan yhteisössä olevien nimiä.

Tämä herättää luonnollisesti ihmetystä, sillä Abby ja Manny eivät kuulu Jacksonin yhteisöön. Caitlin epäileekin kyseessä olevan mahdollisesti vain uudelleenkäytetty tekstuuri, jonka Naughty Dog on unohtanut korvata lopulliseen peliin.

Toinen mahdollisuus sivuaa hieman samaa, mutta on kuitenkin asteen mielenkiintoisempi. Neil Druckmann paljasti aikanaan, että hänen alkuperäinen idea Abbylle ja hänen ystäville oli se, että he olisivat soluttautuneet osaksi Jacksonin yhteisöä aikeinaan tappaa Joel. Siten hahmojen nimien näkyminen listalla sopisi kuvaan.

Lopulliseen peliin päätynyt ratkaisu on luonnollisesti erilainen, vaikka lopputulos on sama.

Lue myös: Arvostelu: Karmiva ja surullinen The Last of Us Part II on ehkä aikansa merkittävin pelijulkaisu [ei juonipaljastuksia]