UUSIMMAT

Tunnettu Binding of Isaac -moditiimi luovutti – kehittäjän luomat modaustyökalut olivat liian huonoja

10.09.2017 15:16 | Muropaketin toimitus

Modaustiimi Team Alpha on luonut Binding of Isaaciin kolme Alphabirth-modipakettia, joiden taso vastaa virallisia laajennuksia. Nyt Team Alpha aikoo kuitenkin lopettaa modien kehittämisen modaustyökalujen huonon toimivuuden vuoksi.

Team Alpha tunnetaan hyvin korkeatasoisista Alphabirth-modeista, joita on sisällön puolesta verrattu jopa Binding of Isaacin virallisiin lisäosiin. Nyt Team Alpha on julkaissut kolmannen Alphabirth: The End Times -modin ja päättänyt lopettaa modien luomisen ainakin toistaiseksi, kerrotaan Team Alphan blogissa.

Lopettamisen syyn kerrotaan olevan Binding of Isaacin kehittäjän, Nicaliksen, tarjoamien modaustyökaluiden huono toimivuus ja yleinen tuen puute. Nicalis julkaisi kuluvan vuoden alussa Afterbirth+-nimisen modin, jonka tarkoituksena oli helpottaa modien tekemistä erillisellä API:lla. Ikävä kyllä API:n kehitys jäi puolitiehen ja kaikkia sen bugeja ei ole korjattu vielä tähänkään mennessä. Nicaliksen kehittäjät eivät myöskään vastanneet moditiimin yhteydenottopyyntöihin.

Team Alphan edustajien mukaan Alphabirth: The End Times on viimeinen kiitos modaajien faneille. ”Toivomme olevamme väärässä, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että tämä oli tässä”, tiivistää Team Alpha blogissaan.