Ubisoft hidastaa jälleen yhden hittipelinsä päivityksiä, syynä tietysti bugit

25.05.2021 15:50 | Muropaketin toimitus

Peliyhtiö on ottanut opikseen puolivillaisten päivitysten julkaisemisesta.

Aiemmin keväällä Ubisoft ilmoitti hidastavansa Assassin’s Creed Valhallan päivityksiä. Syy oli yksinkertaisesti siinä, että pelin monet päivitykset kärsivät bugeista, ja hidastettu aikataulu antoi studiolle enemmän aikaa laadunvalvontaan.

Nyt sama tapahtui myös toiselle Ubisoftin pelille, viime syksynä ilmestyneelle Watch Dogs Legionille. Kuten Rock Paper Shotgun kertoo, pelin päivityksiä ja DLC-sisältöä on juuri lykätty.

Merkittävin lykkäys koskee Watch Dogs Legion Onlinen odotettuja PvP-pelimuotoja, jotka ovat siirtyneet toukokuulta elokuulle. Lisäksi tarinallinen The Bloodline-laajennus lykkääntyi kesäkuulta heinäkuulle.

Jälleen syynä on se, että pelikehittäjät haluavat tarjota tasapainoisen ja hiotun pelikokemuksen. Online-päivitysten lykkääntyminen on kuitenkin suuri harmi, sillä ensituntumassamme totesimme, että verkkopeli kaipasi kipeästi lisää sisältöä.

LUE MYÖS: Ei minkäänlaista uhkaa GTA Onlinelle – Watch Dogs Legionin verkkopeli paljastui jo ensimmäisellä kerralla laimeaksi kokemukseksi

Alla olevasta twiitistä näet uusitun aikataulun Watch Dogs Legionin tuleville päivityksille. Ubisoftin toimintapeli on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

Muropaketin uusimmat