Uusi Final Fantasy tulossa? Square Enix vihjailee suuria tuleville kuukausille

29.06.2020 11:40 | Muropaketin toimitus

Square Enix lupailee useita pelijulkistuksia seuraavien kuukausien aikana.

Koska E3-messut peruttiin, ovat peliyhtiöt tänä vuonna julkistaneet suurimpia pelejään omia aikojaan. Nyt myös Square Enix on kommentoinut yhtiön tulevia suunnitelmia, kertoo Eurogamer.

Yhtiö paljastaa tuoreessa haastattelussa, että sen tulevat pelit eivät olleet vielä valmiina julkistukseen peruttujen E3-messujen aikoihin. Julkistukset tapahtuvatkin nyt peli kerrallaan tulevien kuukausien aikana.

”Julkistamme useita uusia pelejä yksitellen, kun aika on oikea. Useita julkistuksia nähdään heinä- ja elokuun aikana”, yhtiö kommentoi.

LUE MYÖS: Arvostelu: Odotettu Final Fantasy VII Remake ei ole pelkkää herkkua – Kolme asiaa syövät roolipeliklassikon uuden version arvosanaa

Square Enixiltä voisi odottaa Final Fantasyyn liittyvää julkistusta. Yhtiö saattaisi esimerkiksi tarjota tietoa Final Fantasy VII Remaken jatkosta tai esitellä kokonaan uuden Final Fantasy -pelin.

Luultavaa on myös, että Square Enix julkistaisi jotakin uuden sukupolven konsoleille, jotka ilmestyvät syksyllä. Jäämme odottelemaan yhtiön tulevia julkistuksia.