Uusimmat

Call of Duty: Black Ops kiinnosti aseistettuja ryöstäjiä

08.11.2010 10:51 Miikka Lehtonen

Call of Duty: Black Ops ilmestyy Yhdysvalloissa näillä näppäimillä ja odotus on ollut kovaa. Ei sinänsä suotta, sillä ennakkoreaktiot ovat olleet positiivisia ja muistaakseni edelliset Call of Dutyt kiinnostivat yhtä tai kahta pelaajaa. Ei olisi silti tarvinnut turvautua automaattiaseilla tehtyyn ryöstöön, kuten Yhdysvalloissa tapahtui.

Eräässä Marylandin osavaltion pelikaupassa ei mennyt eilisiltana kovin hyvin. Call of Dutyn julkaisuun valmistautumassa ollut myymälä sai yllättäviä vieraita, kun kaksi automaattiasein varustautunutta ryöstäjää tunkeutui liikkeeseen ja pakotti sekä henkilökunnan että paikalla olleet asiakkaat takahuoneeseen. Sitten alkoi loottaus.

Ryöstäjien mukaan lähti kassan ohella pari pelikonsolia, sekä yli 100 kappaletta Call of Duty: Black Opsia. Pari myymälään ryöstön aika osunutta asiakasta sai hieman kevyttä muksimista ennen kuin heidätkin vapautettiin omaisuudestaan ja suljettiin takahuoneeseen.

Eikä siinä vielä kaikki: poliisit uskovat, että samainen ryöstäjäkaksikko oli iskenyt pari viikkoa aiemmin toiseen paikalliseen pelimyymälään, josta oli niin ikään puhallettu vino pino pelejä ja pelitarvikkeita. Pojat, jos noin paljon haluatte pelata ilmaiseksi, warettakaa mielummin. Tai ehkei sittenkään, nykyiset lainsäädännöt tuntien waretuksesta taitaa saada kovemmat tuomiot kuin aseistetusta ryöstöstä.

Lähde: Baltimore Sun

Lue myös

Nyt Pelihallissa: Late Lammas – Home Sheep Home

Steamin viikonloppu: GTA:ta ja räiskintää pikkurahalla

Perjantaikevennys: Opettajan tietokoneessa kummittelee!

Tässä on ensimmäinen Kinectin tuhoama tv