Vihdoinkin uusioversio, josta voi olla innoissaan: The Last of Us laitetaan uuteen uskoon – julkaistaan PlayStation 5:lle

09.04.2021 19:37 Muropaketin toimitus

Naughty Dog kehittää suositusta pelistä remake-versiota.

Arvostettu pelijournalisti Jason Schreier on kertonut, että Naughty Dog on parhaillaan luomassa kovassa suosiossa olevasta The Last of Us -toimintaseikkailusta uusioversiota. Sitä kehittää uusi studio, jota ei koskaan julkistettu.

Schreier lisäsi, että Days Gone ei tule saamaan jatkoa. Syynä on se, että vaikka Days Gone oli tuottoisa, sen kehittäminen kesti pitkään, eikä peli ollut arvostelumenestys. Days Gone -kehittäjät ovat sittemmin siirtyneet auttamaan julkistamattoman moninpelin kehityksessä. Toinen Days Gone -tiimi oli hetkellisesti kehittämässä uutta Uncharted-peliä, mutta ei selvää, onko Uncharted saamassa jatko vai ei.

Sonyn pakkomielle täydellisiä menestyspelejä kohtaan on aiheuttanut PlayStation-studioilla levottomuutta, eikä tilannetta ole helpottanut se, että The Last of Us -uusioversiota kehittävän studion johtokunta on sittemmin siirtynyt muihin tehtäviin.

Muropaketin arvostelun mukaan karmiva ja surullinen The Last of Us Part II on ehkä aikansa merkittävin pelijulkaisu.