UUSIMMAT

Vuoto: Xbox Liven kultajäsenille kesäkuussa yllätys? 100 dollarin arvosta lisäsisältöä ilmaispeliin

29.05.2018 14:24 | Muropaketin toimitus

Xboxin jo vuosia jatkunut Games with Gold -kampanja tekee merkittävän uudistuksen kesäkuussa, mikäli tuore vuoto pitää paikkansa. Yksi perinteisistä bonus-peleistä on korvattu tuntuvalla lisäsisältöpaketilla Smite-ilmaispeliin.

Xbox Liven kultajäsenille suunnattu Games with Gold -kampanja on jo pitkään tarjonnut pelaajille kuukausittain neljä ilmaista peliä, joista kaksi on ollut Xbox 360 -konsolille alunperin julkaisuja. Kesäkuussa näyttää kuitenkin olevan luvassa erikoinen poikkeus.

Destructoid nimittäin uutisoi, että kesäkuussa pelaajille tarjotaankin vain kolme peliä, ja neljännen pelin sijaan luvassa tuntuva paketti lisäsisältöä Hi-Rez Studiosin suosittuun MOBA-peliin Smite (2015). Tieto on peräisin tuoreesta vuodosta, eikä kesäkuun Games with Gold -pelejä ole vielä virallisesti julkistettu. Vuoto tapahtui kuitenkin ilmesesti Xboxin omien sivujen kautta.

Smite on lähtökohtaisesti ilmaispelattava peli, mutta sille on tarjolla paljon mikromaksuilla lunastettavaa lisäsisältöä. Kesäkuun Games with Gold -paketti sisältääkin peräti 100 dollarin arvosta sisältöä Smitelle, ja paketin kerrotaan sisältävän 20 jumalahahmoa ja 50 bonusesinettä.

Smite-paketin ohella pelaajille väitetään tarjottavan Assassin’s Creed Chronicles: Russia (2015), ja Xbox 360 -peleistä Sonic & All-Stars Racing Transformed (2012) sekä LEGO Indiana Jones 2 (2009). Jäämme odottamaan vahvistusta Xboxin virallisilta tiedotuskanavilta.