UUSIMMAT

The Witcher -kehittäjät mikromaksuista: ”Jätämme ahneuden muille”

20.11.2017 13:12 | Muropaketin toimitus

The Witcheristä tunnettu CD Projekt Red vakuuttaa, että myös sen tuleva Cyberpunk 2077 -roolipeli tulee sisältämään kertaostolla kaiken sisällön. Kommentti on vastaus pelaajien huoliin mikromaksuista.

Mikromaksut ovat tulleet pelimaailmaan jäädäkseen, ja viime aikoina ne ovat herättäneet närää etenkin perjantaina ilmestyneeseen Star Wars: Battlefront II:een liittyen. Nyt The Witcher -pelisarjasta tunnettu puolalaisstudio CD Projekt Red on kommentoinut mikromaksuja twitterissä.

Vastauksena Pretty Good Gamingin twiittiin, jossa studion kerrotaan harkitsevan ”games as a service” -mallia tulevaan Cyberpunk 2077 -roolipeliinsä, studio toteaa näin:

”Älkää huoliko. Cyberpunk 2077:n kohdalla ei kannata ajatella mitään vähempää kuin The Witcher 3:ssa — valtava yksinpelattava, tarinallinen open world -roolipeli. Ei piilotettuja temppuja, saatte mistä maksatte — ei mitään soopaa, vain rehellistä pelaamista kuten Wild Huntissa. Jätämme ahneuden muille.”

Alkuperäiset twiitit näet alta. Cyberpunk 2077 on parhaillaan kehitteillä, mutta tarkemmasta julkaisuajankohdasta ei ole tietoa.

Muropaketin uusimmat