UUSIMMAT

Wolfenstein II: The New Colossus sai ilmaiskokeilun – Testaa koko ensimmäinen taso

23.11.2017 12:20 Muropaketin toimitus

Wolfenstein II: The New Colossus -räiskintäpelistä on nyt tarjolla koko ensimmäisen tason kattava ilmaiskokeilu.

Jos lokakuussa ilmestynyt Wolfenstein II: The New Colossus herätti mielenkiintosi, mutta peli on vielä hankkimatta, voit nyt kokeilla peliä maksutta kaikilla alustoilla, eli PC:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. Bethesda Softworks on nimittäin julkaissut pelistä ilmaisen kokeiluversion.

The New Colossuksen kokeiluversion kerrotaan kattavan koko pelin ensimmäisen tason, ja pelin edistyksen voi tietysti säilyttää, jos päättää myöhemmin ostaa pelin samalle alustalle. MachineGamesin tuore räiskintäpeli on saanut pelimediassa rutkasti kehuja osakseen, ja Muropaketin kriitikko totesi siitä seuraavaa:

”Kokonaisuudessaan The New Colossus on joka tapauksessa yksi lähiaikojen positiivisimmista pelikokemuksista, josta on vaikea löytää mitään pahaa sanottavaa. Räiskintä on graafisesti juuri sopivan näyttävää ja hauskaa. Lisäksi peli kertoo samalla loistavan, tunteikkaan ja monitahoisen tarinan. Brutaalista väkivallastaan huolimatta Wolfenstein: The New Colossus onnistuu tarinankerronnallaan näyttämään myös kapinan hauskan ja inhimillisen puolen.”

Alta voit lukea koko arviomme, ja näet myös pelin julkaisutrailerin.

Arvostelu: Wolfenstein II: The New Colossus on yksi vuoden parhaista räiskintäpeleistä