Tulevassa kauhuhiippailussa otat itse taloon tunkeutujan roolin

12.07.2017 11:22 | Muropaketin toimitus

Tulevassa Hello Neighbor -kauhupelissä pelaaja ottaa taloon tunkeutujan roolin. Nyt pelin demo-versiota voi kokeilla ilmaiseksi.

Hello Neighbourissa pelaajan tarkoituksena on selvittää, mitä kammottavia salaisuuksia naapuri piilottelee kellarissaan. Tunkeutumisyrityksiä hidastaa Hello Neighborin tekoäly, joka oppii puolustamaan salaisuuksiaan pelaajan tirkisteleviltä katseilta. Mikäli pelaaja yrittää tunkeutua naapuriin toistuvasti esimerkiksi ikkunan kautta, asentaa tekoäly ikkunan alle karhunraudat. Etuovelle saattaa taas ilmestyä valvontakamera, mikäli pelaaja käyttää etuovea reittinä naapurin taloon.

Pelin kuvauksen mukaan Hello Neighbor sisältää elementtejä sekä hiippailu- että kauhupelien genreistä. Peliä kehittävä Dynamic Pixels kuitenkin lupaa, ettei Hello Neighborin kauhu perustu niin sanottuihin ”jump scareihin.”

Hello Neighbor julkaistaan virallisesti 29. elokuuta, mutta peliä pääsee nyt maistamaan myös ilmaiseksi. Steamin ja GOGin kautta jaossa oleva demoversio sisältää Hello Neighborin pre-alpha-tasoista pelimateriaalia. Mikäli demo koukuttaa, voi Hello Neighborin myös ennakkotilata 27,99 eurolla. Ennakkotilaajat pääsevät heti käsiksi myös pelin alpha-testiversioon.