Uusimmat

Viikon peliuutiset: Massiivisia banniaaltoja, pelimaailmoja ja Twitch-lahjoituksia

13.01.2019 14:00 Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana kerroimme muun muassa kuinka valtava määrä PlayerUnknown’s Battlegrounds -huijareita saatiin vihdoin kuriin ja kuinka Fortnite-streamaaja sai Twitch-historian suurimman yksittäisen lahjoituksen.

Otsikoissa nähtiin myös God of War -ohjaajan kommentti koskien pelimaailmoja, Fallout 76:sta löytynyt salahuone ja kuinka Bethesda jakaa ilmaispelejä Fallout 76:n omistajille.

PlayerUnknown’s Battlegroundsista lensi ulos yli 37 000 huijaria – Mukana ammattilaispelaajia

PlayerUnknown’s Battlegroundsin kehitystiimi on jaellut porttikieltoja yli 37 000 huijarille. Huijareihin kuului myös useita PUBG-ammattilaispelaajia.

Twitch-historia meni uusiksi – Fortnite-pelaaja sai 75 000 dollarin lahjoituksen kesken streamin

Fortnite-pelaaja Exotic Chaotic sai ystävältään kesken streamin 75 000 dollarin eli noin 65 400 euron lahjoituksen, mikä on Twitchin historian suurin yksittäinen lahjoitus.

God of Warin ohjaaja: ”Emme pysty kilpailemaan Red Dead Redemption 2:n kaltaisten pelimaailmojen kanssa”

God of Warin ohjaaja Cory Barlog on myöntänyt haastattelussa, ettei pelistudio pystyisi luomaan vaikkapa Red Dead Redemption 2:sta löytyvää massiivista avointa pelimaailmaa.

Fallout 76:sta löytyi salainen huone, josta voi löytää kaikki pelin sisältämät tavarat sekä vielä julkaisemattomia varusteita

Fallout 76 -pelaajat ovat löytäneet tavan päästä niin sanottuun ”kehittäjähuoneeseen”, pelin kehittäjille tarkoitettuun testitilaan joka sisältää paitsi kaikki Fallout 76:n nykyisellään sisältämät tavarat, myös vielä julkaisemattomia varusteita.

Bethesda pitää lupauksensa: Vanhat Falloutit ovat juuri nyt saatavilla ilmaiseksi kaikille Fallout 76:aa viime vuonna pelanneille

Fallout 76 -pelaajille on parhaillaan tarjolla pelisarjan alkuhämärän pelejä: Fallout, Fallout 2 ja Fallout Tactics: Brotherhood of Steel ovat jaossa ilmaiseksi kaikille uusinta Falloutia viime vuonna pelanneille.

Muropaketin uusimmat