Uusimmat

Sam & Max täyttää vuosia, luvassa alennuksia

09.09.2012 16:00 Juho Anttila

Sam & Max

Koiran ja psykopaattijäniksen muodostama salapoliisipari, Sam & Max kuuluu jokaisen seikkailupeleistä pitävän yleissivistykseen. Alkuperäinen tietokonepeli on legenda, eivätkä Telltale Gamesin toteuttamat uudet seikkailut jää juuri jälkeen.

Huima Sam & Max Hit The Road julkaistiin vuonna 1993, mutta ensiesiintymisensä dynaaminen duo teki sarjakuvamuodossa jo vuonna 1987. Laskutaitoiset osaavat ynnätä, että Sam & Max täyttää tänä vuonna kokonaista 25 vuotta.

Telltale Games juhlistaa merkkipäivää tarjoamalla tuhteja Sam & Max -paketteja alehintaan. Alennukset ja niiden voimassaoloajat vaihtelevat alustan mukaan, mutta listalta löytyvät muodossa tai toisessa kaikki alustat, joille Sam & Maxia on julkaistu.

Xbox-pelaajilla on jo hoppu, sillä heidän kohdallaan alennusaika loppuu jo huomenna 10. syyskuuta. Vielä nyt molemmat boksille julkaistut Sam & Max -seikkailut saa itselleen 800 pisteen kappalehintaan. Muilla alustoilla pelaavat ehtivät tarkistamaan alennukset ja niiden voimassaoloajat Telltale Gamesin sivuilta löytyvästä tiedotteesta.

Dome suosittelee Sam & Max -seikkailuja lämpimästi kaikille, jotka eivät ole niitä vielä ehtineet kokeilemaan. Osoita ja klikkaa -seikkailujen aatelia ja takuuvarmoja nauruhermon kutittelijoita joka peli.

Lähde: Telltale Games

Lisää aiheesta

Olin äimän käkenä, kun LucasArts halusi tehdä Sam & Max –pelin

Sam & Maxin kolmoskausi päättyi kunnialla

Olemme fanipoikia – sen näkee peukuistakin

Lue myös

Test Drive: Ferrari Racing Legends (PC, PS3, Xbox 360)

Remember Me – ensikosketuksessa kyberpunkin seuraava sukupolvi

Perjantaikevennys: Legend of Grimrockin kenttäeditorilla voi tehdä dubstepiä

The Pirate Bay ryhtyi markkinoimaan pelejä