Uusimmat

Anonymous uhkaa Sonya ”kaikkien aikojen hyökkäyksellä”

14.04.2011 16:00 Tero Lehtiniemi

PlayStation Networkin taannoin kyykyttäneestä hyökkäyksestä epäilty ja vastuun ottanut Anonymous-hakkeriryhmä on ilmeisesti rikkomassa taannoin yksipuoliseksi julistamansa ”tulitauon”. Mikäli porukan uhkauksiin on uskomien, luvassa on seuraavaksi jotain vielä suurempaa.

YouTube-palveluun lähettämässään videossa Anonymous kehottaa kaikkia ihmisiä boikotoimaan viihdejätin tuotteita, ja lopettaa boikottipyynnönsä lupaukseen ”kaikkien aikojen suurimmasta hyökkäyksestä” Sonya kohtaan. Anonymousin aggressiivinen ulostulo liittyy todennäköisesti Sonyn ja PS3:n korkanneen GeoHot-hakkerin väliseen sopimukseen, jonka jälkeen tämä on melko kärkevästi ilmoittanut boikotoivansa firman tuotteita.

Mikäli Anonymous todellakin oli myös aiemman hyökkäyksen takana, PSN:n käyttäminen lienee turha haave mikäli he päättävät toteuttaa uhkauksensa. Tämäkään ei tosin ole varmaa, koska Anonymous ei tarkalleen määritellyt, minkälaisesta hyökkäyksestä oikein on kyse. Videolla tosin puhutaan esimerkiksi mielenosoituksista.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Sony hiljensi GeoHotin lakikeinoin – ja palkkasi myös?

Lue myös

Varo häpykarvoja L.A Noiressa!

Infamous 2 trollaa Xbox 360:sta

Knights Contract (PS3, Xbox 360)

Total War: Shogun 2 (PC)