Uusimmat

Assassiinien metsästys alkaa – Remasteroitu Assassin’s Creed Rogue ilmestyi trailerin kera

20.03.2018 14:13 Muropaketin toimitus

Assassin’s Creed -pelisarjan väliinputoajaksi jäänyt, mutta runsaasti kehuttu Assassin’s Creed Rogue on viimein saatavilla myös nykyisen sukupolven konsoleille.

Alkuvuodesta Ubisoft julkisti, että vuonna 2014 vain edellisen sukupolven konsoleille ilmestynyt Assassin’s Creed Rogue julkaistaan uudelleen remasteroituna versiona. Nyt peli on ilmestynyt alla olevan trailerin kera, ja se on saatavilla PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle.

Assassin’s Creed Rogue jäi viimeiseksi männäsukupolven alustoille ilmestyneeksi AC-peliksi, ja se jäi pelimediassa pahasti samaan aikaan ilmestyneen Assassin’s Creed Unityn jalkoihin. Muropaketin arviossa peli kuitenkin pärjäsi aikanaan hyvin, ja ensimmäisten arvostelujen mukaan myös juuri julkaistu remasteroitu versio on kelpo peli. Metacriticissä Assassin’s Creed Rogue Remasteredin keskiarvo on konsolista riippuen 67-75 (joista korkeampi arvosana on PS4-versiolla).

1700-luvun Pohjois-Amerikkaan sijoittuvassa Assassin’s Creed Roguessa pelaaja astuu takkinsa kääntäneen assassiinin, Shay Partick Cormacin saappaisiin ja lähtee metsästämään entisiä aseveljiään Temppeliritareiden leivissä. Alta näet remasteroidun version julkaisutrailerin.