Uusimmat

Assassin’s Creed Valhalla ja Immortals Fenyx Rising nostivat pelijätti Ubisoftin ennätystuloksiin

11.02.2021 13:47 Muropaketin toimitus

Syksyn vahva peliputki on tuottanut Ubisoftin mukaan erittäin hyvän tuloksen.

Ubisoftilta ilmestyi viime syksynä kolme suurta AAA-peliä: Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion sekä kreikkalaiseen mytologiaan pohjaava toimintaseikkailu Immortals Fenyx Rising. Tämä kolmikko on osaltaan syynä siihen, että pitkäikäisellä yhtiöllä on juuri ollut ”paras vuosineljännes koskaan”, kuten toimitusjohtaja Yves Guillemot asian ilmaisi.

Games Industry kertoo, että yhtiö on menestynyt sekä myyntituloksessa että pelaajien määrässä. Joulukuussa päättyneellä vuosineljänneksellä yhtiö teki reilun miljardin euron tuloksen, mikä edustaa 120 prosentin nousua edellisestä vuodesta.

Assassin’s Creed Valhallan kerrotaan myös tehneen pelisarjan vahvimman avaustuloksen, ei tosin myyntiluvuissa vaan pelaamisessa. Myös Watch Dogs Legion on yhtiön mukaan kiinnostanut pelaajia enemmän kuin edeltäjänsä Watch Dogs 2, ja Ubisoftilla ollaan tyytyväisiä myös Immortalsin myyntilukuihin. Uudelle IP:lle ennustetaankin pitkää tulevaisuutta.

Hieman yllättäen myös tanssipelisarja Just Dance on noussut uuteen menestykseen. Just Dance 2021 on nyt pelisarjan myydyin julkaisu kuuteen vuoteen, ja Ubisoft kertoo myös aiempien Just Dance -pelien keränneen entistä enemmän pelaajia koronavuonna.