Diablo 2 Resurrected julkaistiin lähes kolme viikkoa sitten, eikä sen yhteysongelmat ole kaikonneet vieläkään

12.10.2021 11:37 | Muropaketin toimitus

Blizzardin tuorein julkaisu ei ole lähtenyt käyntiin aivan odotetuissa merkeissä.

23. syyskuuta julkaistu Diablo 2: Resurrected on kärsinyt pelin julkaisusta lähtien säännöllisistä yhteysongelmista, joiden vuoksi pelaajat eivät ole päässeet peleihin, yhteydet ovat katkeilleet ja hahmot ovat pahimmillaan kadonneet bittiavaruuteen. Valitettavasti tilanne ei ole tuntunut parantuvan paljoa julkaisusta.

Studion virallinen Twitter-tili onkin ilmoittanut lähes päivittäin olevansa tietoinen yhteysongelmista ja pyrkivänsä korjaamaan niitä mahdollisimman nopeasti. Yhtiö teki viimeksi viikonloppuna ”hätähuoltotoimenpiteen”, jolloin peli oli monien osalta useamman tunnin ajan pelikelvottomana, mutta viat eivät tuntuneet korjaantuneen. Jo heti maanantaina ongelmat taas jatkuivat.

Tämä on luonnollisesti aiheuttanut ärtymystä pelaajissa, jotka eivät ole välttämättä pystyneet pelaamaan kunnolla odotettua uusioversiota studion klassisesta luolastorymistelystä.

Lue myös: Ensituntumat | Diablo 2:n päivitetty versio voi olla järkytys – Aika on kullannut muistot, mutta silti klassikkopeli koukutti taas kerran