Uusimmat

Ghost Recon: Breakpoint saa kylmää kyytiä arvioissa

07.10.2019 08:20 Muropaketin toimitus

Kehutun Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlandsin seuraaja ei todellakaan ole tehnyt vaikutusta kansainvälisessä pelimediassa.

Ghost Recon: Breakpoint julkaistiin viime viikolla, ja pelin ensimmäiset arviot ovat jo ilmestyneet. Ensimmäisten arvioiden perusteella Breakpoint näyttää kuitenkin epäonnistuneen pahasti.

”Breakpoint on sotkuinen, sekava peli, ja vain varjo sarjan menneistä päivistä”, tylyttää arviossaan esimerkiksi GameSpot.

Uutisen kirjoitushetkellä pelin keskiarvo on Metacriticissä vain 56-66 alustasta riippuen, eikä peli näytä uponneen pelaajiin yhtään paremmin. Pelaajien antama keskiarvo vaihtelee 2,2 ja 3,3 välillä alustasta riippuen.

Kritiikkiä peli saa muun muassa bugeista, kehnoista roolipelielementeistä, sekä tarpeettomalta tuntuvasta lootin keräämisestä. Myös pelisarjaan tehdyt uudistukset ovat jättäneet kriitikot kylmiksi.

”Wildlandsiin verrattuna Breakpoint tuntuu siltä, ettei se tiedä mitä sen pitäisi olla tai mitä pelaajat siltä haluavat”, summataan VGC:n arviossa.

Ghost Recon: Breakpoint on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Muropaketin arviota odotellessa voit lukea aiemmin julkaisemamme ensintuntumat pelistä.

Ensituntumat: Toivottavasti Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint loppuu paremmin kuin alkaa