Uusimmat

Horizon Zero Dawnin tekijöiltä tulossa jatko-osan lisäksi myös julkistamaton moninpeli

16.04.2019 16:19 Muropaketin toimitus

Työpaikkailmoitukset vihjailevat jälleen Guerrilla Gamesin julkistamattomasta projektista.

Killzone-peleistäkin tunnettu Guerrilla Games -studio julkaisi pari vuotta sitten kehutun toimintaroolipelinsä Horizon Zero Dawn, jolle on tiettävästi tulossa myös jatko-osa. Juuri viime viikolla ääninnäyttelijä Janina Gavankar paljasti ohimennen tietävänsä yksityiskohtia Horizon Zero Dawn 2:sta, joten pelin ehdottomasti tiedetään olevan kehitteillä.

Guerrilla Gamesilla on kuitenkin tekeillä myös jotakin muuta, josta saatiin vihjeitä jo viime vuonna työpaikkailmoitusten kautta. Nyt Game Fragger kertoo, että studiolle haetaan jälleen uusia työntekijöitä projektiin, joka kuulostaa olevan jotain aivan muuta kuin Horizon Zero Dawn.

Pelisivuston mukaan Guerrillan uusissa työpaikkailmoituksissa etsitään kehittäjiä projektille, jossa on monia samanaikaisia käyttäjiä, ja johon tulee matchmakingin, leaderboardien ja turnausten kaltaisia järjestelmiä. Tämä kaikki viittaa samaan suuntaan kuin viime vuoden työnhaut, joissa etsittiin verkkoräiskintöjen asiantuntijoita.

Hyvin todennäköiseltä vaikuttaa, että Guerrilla Games valmistautuu julkaisemaan uuden Killzone-pelin, joka sisältää laajan moninpelimoodin tai on jopa kokonaan verkkopohjainen. Toinen mahdollisuus on tietenkin se, että studiolla on tekeillä kokonaan uusi IP, jota ei ole vielä paljastettu.

Jäämme odottamaan lisätietoja ja julkistuksia.