Huhu piti paikkansa: Tässä tämän kuun PS Now -pelit, mukana viiden tähden mestariteos

05.07.2021 21:33 | Muropaketin toimitus

PlayStation Now -palvelu kasvaa pian huippupeleillä.

Kerroimme aiemmin siitä, että huhun mukaan PlayStation Now -palveluun on saapumassa isoja huippupelejä. Nyt on vahvistettu, että asia pitää paikkansa, kertoo Eurogamer-sivusto. PlayStation Now -tilauspalvelussa on tarjolla satoja PlayStation 4 -pelejä, ja sen kirjasto kasvaa tässä kuussa muun muassa Red Dead Redemption 2:lla.

LUE MYÖS: Arvostelu | Red Dead Redemption 2 on PC:lläkin viiden tähden peli – ainakin silloin kun se suostuu toimimaan

Lisäksi palveluun saapuvat Judgment, God of War, Olympic Games Tokyo 2020, Moving Out, Nioh 2 ja Nascar Heat 5. Red Dead Redemption 2 on pelattavissa huomisesta heinäkuun 6. päivästä alkaen. Samaan aikaan voi hypätä Judgementin kimppuun, joka poistuu palvelusta lokakuussa.

Judgement on Yakuza-sarjan spin off -peli, jossa yksityisetsivä yrittää saada sarjamurhaajaa oikeuden eteen. God of War on pelisarjan kahdeksas julkaisu, joka tuli saataville 2018. Nioh 2 päästää pelaajan luomaan myyttisen hahmon, jolla tutkia väkivaltaista muinaista Japania.

Olympic Games Tokyo 2020 on urheilupeli, joka pitää sisällään yli 15 erilaista urheilulajia, joissa kilpailla. Moving Out on naurettavaksi kutsuttu muuttosimulaattori, jonka fysiikkamallinnus on uskottavaa. Nascar Heat 5 päästää maailman suosituimman vakioautoilun radalle.