Kehittäjä kertoi Muropaketille: näin tuleva The Lord of the Rings -peli eroaa kaikista aiemmista

06.07.2020 08:37 | Muropaketin toimitus

Tekeillä oleva The Lord of the Rings: Gollum on pelikehittäjien mukaan uudenlainen seikkailu Keski-Maassa.

Daedalic Entertainmentin kehitteillä oleva The Lord of the Rings: Gollum on herättänyt jo ennakkoon paljon huomiota. Kysyimmekin äskettäin Daedalicin toimitusjohtajalta Carsten Fichtelmannilta, millainen peli on luvassa.

Haastattelussamme Fichtelmann kertoi, että luvassa on todellakin erilainen peli, kuin millaisia J.R.R. Tolkienin teosten pohjalta on aiemmin tehty.

”Pelillisesti ero syntyy suoraan pelihahmosta. Klonkku ei ole kummoinen taistelija, eikä hän käytä aseita”, Fichtelmann kertoi.

”Monet LOTR-pelit ovat keskittyneet taisteluun tai suuriin yhteenottoihin. Meidän pelissämme on kyse enemmän hiiviskelystä, ja pelaaja voi valita, kuinka hän lähestyy Klonkun kohtaamia tilanteita. Klonkku voi kyllä hyökätä vihollisten kimppuun takaapäin, mutta häntä ei kyllä nähdä kaatamassa tusinoittain örkkejä lakoon.”

LUE MYÖS: Haastattelu: ”Tällaista Taru sormusten herrasta -tarinaa ei ole ennen nähty”, lupaa tulevan Klonkku-pelin kehittäjä Carsten Fichtelmann

The Lord of the Rings: Gollum on kehitteillä (ainakin) PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle. Valitettavasti pelin kehitys on vielä kesken, eikä julkaisuajankohdasta ole varmaan tietoa.