Nintendo julkaisi täysin yllättäen uuden version The Legend of Zelda -klassikosta

10.10.2018 13:59 | Muropaketin toimitus

Alkuperäinen The Legend of Zelda on julkaistu Nintendo Switch Onlinen tilaajille uutena versiona, joka sisältää myös vaikeamman pelimuodon.

Nintendon syyskuussa käynnistynyt maksullinen verkkopalvelu Nintendo Switch Online sisältää muun muassa NES-pelien kirjaston, jossa on tarjolla useita peliklassikoita Donkey Kongista lähtien vapaasti pelattavissa. Nyt Eurogamer kertoo, että Nintendo on kaikessa hiljaisuudessa tuonut palveluun uuden lisäyksen.

Klassikkopeli The Legend of Zelda (1987) on nyt Nintendo Switch Online -pelaajien pelattavissa, mutta ei aivan perusversiona. Peli nimittäin aloitetaan kaikilla varusteilla, mikä helpottaa huomattavasti etenemistä. Lisäksi pelin läpäisemällä saa auki haastavamman pelimuodon, joka kantaa nimeä Second Quest.

Samaan aikaan The Legend of Zeldan kanssa online-kirjastoon ilmestyivät myös Solomon’s Key, NES Open Tournament Golf ja Super Dodge Ball -pelit.

Nintendo Switch Online on Nintendon uuden konsolin maksullinen palvelu, joka vastaa kilpailevien alustojen PlayStation Plussaa ja Xbox Live Goldia. Palvelun käynnistymisestä lähtien melkein kaikki Switchin verkkopelaaminen on edellyttänyt Switch Online -jäsenyyttä.

Muropaketin uusimmat