Odotetun strategiapeli Frozen Synapse 2:n julkaisu siirtyi ensi vuoteen – tältä peli näyttää nyt

22.12.2017 22:27 Muropaketin toimitus

Odotetun Frozen Synapsen jatko-osan julkaisu siirtyi jälleen eteenpäin. Uudella videolla Mode 7 Gamesin kehittäjät esittelevät, missä kunnossa projekti on tällä hetkellä.

Vuonna 2011 julkaistu Frozen Synapse oli perin piristävä taktiikkapläjäys. Mode 7 Gamesin kehittämän indiepelin jujuna oli se, että pelaajat syöttivät ensin käskyt sotilailleen, minkä jälkeen kaikkien käskyjen vaikutukset ratkaistiin yhtä aikaa. Muropaketin arvostelussa pelimekaniikka saikin kovasti kehuja.

Suosionsa myötä pelin jatko-osa julkistettiin vuoden 2016 alussa ja Frozen Synapse 2:n olikin määrä saapua jo vuoden 2016 lopussa. Projekti on kuitenkin venynyt ja Mode 7 Gamesin uusimman videon perusteella Frozen Synapse -fanien odotus jatkuu vielä vajaat puoli vuotta, sillä pelin julkaisu on lykätty vuoden 2018 alkupuolelle.

Uudella videolla esitellään myös, missä vaiheessa pelin kehitys on tällä hetkellä. Sen perusteella Frozen Synapse 2 tulee olemaan huomattavasti laajempi kokemus kuin edeltäjänsä. Mikäli alkuperäinen Frozen Synapse on jäänyt kokeilematta, voi sen napata talteen Steamista 5,74 eurolla.