Omat bileet pystyyn – Daruden Sandstorm saapuu viime vuoden uutuuspeliin

01.04.2021 09:00 Muropaketin toimitus

Legendaarisen suomihitin voi nyt pyöräyttää soimaan virtuaalisella DJ-pöydällä.

Musiikkipeli Fuserin huhtikuun biisilaajennukset on julkistettu, ja mukana on todellinen kotimainen pop-klassikko. Huhtikuussa peliin saapuu nimittäin maksullisena laajennuksena Daruden Sandstorm.

Muita huhtikuun lisäyksiä Harmonixin rytmipeliin ovat esimerkiksi Anthraxin Among the Living ja Offspringin Self Esteem. Useimmat DLC-kappaleet maksavat, mutta huhtikuun aikana pelaajille jaetaan myös neljä ilmaista biisiä.

Loppuvuodesta 2020 ilmestynyt Fuser on kekseliäs DJ-simulaattori, jossa pelaaja pääsee miksailemaan vapaasti toisiinsa eri hittikappaleita ja muokkaamaan miksauksia oman mielensä mukaan. Muropaketin arviossa peli ei herättänyt suurta innostusta, mutta nyt siitä on tarjolla myös demoversio, jonka kautta jokainen voi kokeilla miten innovatiivinen musiikkipeli toimii käytännössä.

LUE MYÖS: Arvostelu | Fuser aiheuttaa päänsärkyä – Uusi musiikkipeli on samaan aikaan tajuttoman hyvä ja älytön kalkkuna

Fuser on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Myös pelin demo on tarjolla kaikille alustoille, ja alta näet demon trailerin.