UUSIMMAT

Pelaajayhteisö avasi viisivuotiaan aikakapselin – Näin hyvin ennustukset tulevasta osuivat kohdalleen

30.08.2018 18:15 | Muropaketin toimitus

Redditin /r/Games-yhteisö on avannut viisi vuotta sitten ”haudatun” aikakapselin, jossa pelaajat yrittivät arvata, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ennustuksista muun muassa Half-Life 3 jäi haaveeksi eivätkä tabletit olleet yhtä suuri menestys kuin odotettiin.

Redditin /r/Games-yhteisö perusti viisi vuotta sitten aikakapselin, jolloin pelaajat ennustivat, mitä tulevaisuus voisi tuoda tullessaan. Nyt aikakapseli on avattu ja yhteisö on päässyt näkemään, kuinka hyvin arvailut osuivat oikeaan.

Korkeimmalle äänestetty micmea668:n kommentti sisältää monta onnistunutta veikkausta. Half-Life 3:a ei koskaan julkaistu ja Kinect/Move-liiketunnistuspelit floppasivat pahasti. Urheilupeleistä julkaistaan edelleen vuosipainoksia ja Watch_Dogs sai jatko-osan. Sen sijaan Source 2 -pelimoottorille povatut Portal 3 ja Left 4 Dead 3 jäivät ikävä kyllä toteutumatta.

Aikakapselissa ennustettiin myös, kuinka tabletit tulisivat korvaamaan varsinaiset peli-PC:t. Nyt viisi vuotta myöhemmin tablettien menekki on kuitenkin laskenut hyvin vähäiseksi. Myöskään Wii U:n myynti ei saanut odotuksien vastaisesti enää tuulta siipiensä alle, eikä CD Projekt REDin Cyberpunk 2077:lle ole julkistettu vieläkään julkaisupäivämäärää.