Uusimmat

Atariboxin ennakkotilaukset ja julkaisu laitettiin yllättäen jäihin

14.12.2017 21:10 Muropaketin toimitus

Atariboxia valmistava Atari on kertonut tiedotteessa muokanneensa uuden konsolin julkaisuaikataulua.

Suoraan televisioon kiinnitettävän Ataribox-pelikonsolin ennakkotilausten piti alkaa tänään. Ennakkoon pelikonsolin olisi saanut 249 dollarilla sen normaalihinnan ollessa 299 dollaria. Alkuperäisen suunnitelman mukaan konsolit olisivat löytäneet tiensä tilaajille ensi keväänä.

Atarin uusi pelikonsoli on kerännyt osan rahoituksestaan Indiegogo-joukkorahoituksella. Tänään on yllättäen ilmoitettu, että konsolin ennakkotilaaminen on keskeytetty ja sen julkaisuaikataulua ollaan parhaillaan muokkaamassa uusiksi.

“Atariboxin julkaisuaikataulua on virallisesti muutettu. Konsolin erään tärkeimmän elementin vuoksi meillä kestää odotettua pidempään luoda sellainen alusta ja ekosysteemi jonka Atari-yhteisö ansaitsee. Atariboxin rakentaminen on meille erinomaisen tärkeää ja teemme mitä tahansa varmistaaksemme, että se on odotuksen väärti”, kerrotaan Atariboxin tiedotteessa.

Konsolin päivitetty julkaisuaikataulu on tiedotteen mukaan työn alla, ja siitä tullaan kertomaan pian tarkemmin.

Ataribox pitää sisällään tukun Atarin klassikkopelejä, ja sen konepellin alla hyrisee linux. Sille luvataan klassikoiden lisäksi uusia indiepelejä, ja se toimii myös olohuoneen viihdeyksikkönä.