Battlefield 1 keräsi hurjan betatestivastaanoton

16.09.2016 16:00 | Juho Anttila

Ensimmäinen maailmansota on räiskintäpeleissä harvemmin käsiteltävä aihe, joten kun EA ilmoitti DICE:n työstämän uuden Battlefield 1 -pelin sijoittuvan mainittuun konfliktiin, ei pelikansan riemulla meinannut olla rajoja. Juuri päättyneen betatestin perusteella kiinnostus peliä kohtaan on hurja.

Elokuun 30. päivän ja kuluvan kuun 8. päivän välissä käyty betatesti nimittäin houkutteli pariinsa kokonaista 13,2 miljoonaa pelaajaa. Vertailun vuoksi Destinyn betatesti kiinnosti aikanaan 4,6 miljoonaa pelaajaa, The Division keräsi 6,4 miljoonaa kokeilijaa ja hurjasti hypetetty Star Wars Battlefrontkin jäi alle kymmenen miljoonan 9,5 miljoonalla pelaajallaan.

EA:n mukaan kyseessä on julkaisijan historian suosituin betatesti. Kun muistetaan, että kaikki yllä mainitut pelit myivät kolmessa kuukaudessa yli betatestiin osallistuneiden pelaajien määrän, on ennuste Battlefield 1:lle sangen suotuisa. Toki menneisyys ei määrää tulevaisuutta, mutta kukaan tuskin voi väittää, etteikö Battlefield 1:n tulevaisuus näyttäisi juuri nyt lupaavalta.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.battlefield.com/news/battlefield-1

Battlefield 1
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat