Uusimmat

Battlefield 1:n pikkuruinen pistooli herättää huvitusta – ja se on aivan oikeasti ollut olemassa

14.10.2016 15:00 Tuukka Hämäläinen

battlefield-battlefield1-002

Ensi viikolla ilmestyvä Battlefield 1 sisältää surkuhupaisan pikkupistoolin, joka herättää jo nyt huvitusta pelaajien keskuudessa. Tehoiltaan vaatimaton pistooli vaatii neljä osumaa päähän tappaakseen vastustajan.

Ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuva Battlefield 1 ilmestyy viikon kuluttua, 21. lokakuuta, mutta pelin sisällöstä on jo nyt nähty paljon. Hauskin paljastus lienee pelistä löytyvä Kolibri-pistooli, joka herättää huvitusta peliä ennakkoon pelaamaan päässeiden keskuudessa.

Kolibri on säälittävän pieni, kämmeneen mahtuva pistooli, joka on niin tehoton, että se vaatii pelissä neljä suoraa osumaa päähän tappaakseen vihollisen. Alla olevalla videolla YouTube-käyttäjä whiteboy7thst esittelee Kolibrin huikeaa tulivoimaa.

Hauskinta on kuitenkin, että Kolibri ei ole poikkeus pelin realistisesta linjasta, vaan Kotakun mukaan kyseessä on kuin onkin todellinen ase. Aseen suunnitteli itävaltalainen kellontekijä Franz Pfannl vuonna 1914 itsepuolustusaseeksi.

Battlefield 1
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat