EVE Onlinessa tehtiin historiaa: Yli 5700 pelaajaa kukisti valtavan kuolemantähden

28.12.2016 09:39 | Muropaketin toimitus | 3265

MMO-peli EVE Onlinessa käytiin joulukuun alkupuolella massiivinen taistelu, johon otti osaa yli 5 700 pelaajaa. Taistelu oli pelin 14-vuotisen historian suurin yhteenotto.

CCP-studion vuonna 2003 ilmestyneessä EVE Online -massiiviroolipelissä käytiin aiemmin joulukuussa valtava kamppailu: Liki 6 000 pelaajaa onnistui yhteisvoimin kukistamaan pelin ensimmäisen Keepstar-avaruusaseman.

Keepstar (kuvassa) on pelissä Star Warsin Kuolemantähteen verrattava avaruusasema, joka tuotiin peliin huhtikuussa julkaistun päivityksen mukana. Keepstar on Polygonin mukaan yli 160 kilometriä korkea ja sen rakentaminen vaatiin miljardeja pelin sisäistä valuuttaa.

Tuhottu Keepstar oli Circle of Two -jaoston rakentama ja sen onnistui kumoamaan Pandemic Legion. Taisteluun osallistui yli 5 700 pelaajaa, ja CCP on vahvistanut, että kyseessä oli EVE Onlinen 14-vuotisen historian suurin taistelu.

Koko pitkän taistelun näet alla olevan Twitch-linkin kautta. Jos haluat nähdä vain lopullisen räjähdyksen, on se nähtävissä Polygonin toimittajan poimimana videona tästä linkistä.

Polygonin mukaan 14-vuotias EVE Online on noussut uuteen suosioon. Tähän ovat vaikuttaneet pelissä hiljattain käyty ”maailmansota”, sekä se, että marraskuussa CCP alkoi ensi kertaa tarjota pelistä ilmaispelattavaa versiota. MMO-pelin voi rajoitetun version voi ladata ilmaiseksi Steamista.

Katso suoraa videota www.twitch.tvsta

EVE Online
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat