Uusimmat

Joulukuun pelijulkaisuissa luvassa Mario-pelejä, The Last Guardian sekä rutkasti zombeja

01.12.2016 10:33 Muropaketin toimitus

deadrising-deadrising4-001

Dead Rising 4 ja The Last Guardian ovat joulukuun suurimpia pelijulkaisuja. Kuun puolivälissä myös Super Mario saapuu seikkailemaan myös Nintendon alustojen ulkopuolelle.

Joulukuussa pelimarkkinoilla on tarjolla tasohyppelyä, odotettu taidepeli, sekä rutkasti eläviä kuolleita. Nintendo käynnistää kuun suuret julkaisut huomenna, 2. joulukuuta, kun viime vuonna Wii U:lle ilmestynyt Super Mario Maker ilmestyy 3DS-käsikonsolille.

Kuun puolivälissä Super Mario saapuu seikkailemaan myös Nintendon alustojen ulkopuolelle. 15. joulukuuta markkinoille tulee nimittäin iOS-laitteille suunniteltu Super Mario Run, kolme pelimoodia sisältävä juoksupeli. 9,99 dollaria eli euroissa vajaan kympin kustantavasta tasohyppelystä tulee tarjolle myös ilmainen versio, joka esittelee kaikkia moodeja. Pelin saapumisesta Androidille ei toistaiseksi ole tietoa.

6. joulukuuta markkinoille saapuvat Microsoftin ja Sonyn suuret yksinoikeuspelit: Odotettu taiteellinen seikkailupeli The Last Guardian PlayStation 4:lle, sekä zombie-toimintapeli Dead Rising 4 Xbox Onelle ja PC:lle. Osa verkkokaupoista listaa The Last Guardianin julkaisupäiväksi tosin vasta 7. joulukuuta.

Lisää eläviä kuolleita on luvassa 20. joulukuuta, kun Telltale Gamesin suositun episodipelin The Walking Deadin uusi tuotantokausi The Walking Dead: A New Frontier ilmestyy viimein. Neljä vuotta sarjan alkamisen jälkeen sijoittuva A New Frontier ilmestyy kertaheitolla lukuisille alustoille Androidista nykyisen sukupolven konsoleihin.

Lisäksi esimerkiksi Ubisoftin VR-peli Eagle Flight ilmestyy myös HTC Vivelle, ja avoimen pelimaailman extreme-urheilupeli Steep saapuu PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Tarkemmin kuukauden pelijulkaisuja listaavat esimerkiksi Polygon ja GameSpot.  Alta näet mainittujen pelien trailereita.

The Last Guardian
Kaikki jutut aiheesta