UUSIMMAT

Lostin luojana tunnettu Star Wars -ohjaaja ryhtyy pelikehittäjäksi

08.06.2018 16:13 | Muropaketin toimitus

Erinomaisen määrän tv-sarjoja ja elokuvia tehtaillut Lostin luoja hyppää pelikehittämisen maailmaan.

J.J. Abramsin tuotantoyhtiö Bad Robot on virallisesti potkaissut käyntiin videopelien kehittämiseen keskittyvän jaoston. Tuotantoyhtiö on aiemmin puuhastellut pelien parissa, kuten esimerkiksi erään Team Fortress 2:n pelitilan kanssa.

Nyt Bad Robot ryhtyy toden teolla kehittämään pelejä. Pelitiimin luovana johtajana toimii Tim Keenan, joka on luonut scifiä, kauhua ja selviytymistä yhdistelevän Duskers-pelin.

Hollywood Reporter osaa kertoa, että suunnitelmana on luoda sekä isomman mittaluokan että myös pienempiä indie-henkisiä pelejä pc:lle, konsoleille sekä mobiilialustoille. Bad Robot ei ole vielä kertonut yksityiskohtia tulevista projekteistaan.

Bad Robotin pelijaostoa vetää vuodesta 2006 pelibisneksessä mukana ollut Dave Baronoff.

Bad Robot Games toimii yhteistyössä kiinalaisen megayhtiö Tencentin kanssa. Tencent omistaa Riot Gamesin lisäksi osittain Grinding Gear -studion. Sillä on omistusta myös Activision Blizzardissa, Epic Gamesissa ja Ubisoftissa.

Tencentin ohella myös Warner Bros. toimii Bad Robot Gamesin sijoittajana.

“Olen valtava pelien ystävä. Kadehdin kaikkia niitä uskomattomia työkaluja joita pelikehittäjät pääsevät työssään käyttämään – pelimaailmoista puhumattakaan. Aiomme panostaa kunnolla uniikkien pelien kehittämiseen”, lausui Abrams.