UUSIMMAT

Maranellon poni kulkee yskähdellen uudessa Test Drivessä

06.09.2012 17:30 | Miikka Lehtonen

Juho on taas nakitettu hyppäämään autopelin puikkoihin, mutta ei tällä kertaa minkä tahansa tusinapelin! Paperilla tuore tapaus nimittäin yhdistää kaksi oman alansa legendaa, Test Drive -pelisarjan ja Ferrari-autot. Yhdistelmä ei ole aivan onneton, joten olisiko joku kaatanut sokeria bensatankkiin?

Test Drive ja Ferrari, siinä kova kombinaatio, joka saa jokaisen 80-luvun lapsen sydämen väpättämään. Ei silloin meidän nuoruudessamme nimittäin legendaarisempia nimiä ollutkaan, jos autoilu kiinnosti! Ferrari lienee yhä Ferrari, mutta Test Drive on muisto vain. Aikansa paras autopeli on nykyään jäänyt vähän tien pieleen, mutta ehkäpä yhdistelmä Ferrariin hyvän kehitystiimin kautta toimisi?

Ulkokuori ja ensivaikutelma on oudon karu, mikä ei oikein pue herkuttelevaa aihevalintaa. Test Drive -brändin taakse paketoidun pelin valikot ovat paitsi karua katsottavaa, myös vaikeasti käytettäviä. Asioita joutuu etsimään aivan turhaan ja liian monen mutkan takaa. Latausruutuakin katsellaan vähän joka välissä.

Uralla edetessä ja myöhemmillä aikakausilla vaikeustaso puolestaan pompsahtaa melkoisesti. Odottamattomasti ja jyrkästi. Tuntuu kuin peli olisi rytmitetty niin, että kampanjat ajetaan läpi kronologisessa järjestyksessä, vaikka eri aikakausien välillä voi vaihdella vapaasti. Tasapainoa ei löydy

Welp! Aina ei voi voittaa!

Lue toki silti koko juttu

Lue myös

Miksi Silent Hill HD Collection on roskaa: kahden tunnin videoanalyysi

Pelikehittäjä: 70% peleistä on roskaa

Guild Wars 2 -matkapäiväkirja – osa 3: Kehitys kehittyy

ArenaNet bännäilee Guild Wars 2 -huijareita ja parantelee peliään

Muropaketin uusimmat