Uusimmat

Mitä sanoo villin lännen early access –juna? Se selviää lukemalla Bounty Trainin ennakko!

20.10.2015 19:00 Jukka O. Kauppinen

On tuosta Miikka Lehtosesta sitten niin kovin moneksi. Nyt hän painui etäiseen villiin länteen ja huristeli junalla pitkin poikin, tehtäviä tekemässä ja isukin perintöä himoiten.

Steamin Early Access –proggikseen ehtinyt Bounty Train kertoo tarinan miehestä ja junasta. 1800-luvun hulluina vuosina. Isä on kyykännyt ja jättänyt pojalleen koko omaisuutensa. Omaisuuden, jonka tämä saa vasta kun isän unelmaprojekti, Amerikan rannikolta toiselle kulkeva rautatie on valmis. Siihen menee aikaa reilut 10 vuotta, joten Eurooppaan halajava hulttiopoika ottaa ohjat omiin käsiinsä. Jos muut perheen sisarukset suostuvat siihen, rahat voidaan vapauttaa aiemminkin. Niinpä sitä hypätään isältä perityn junan puikkoihin suhaamaan pitkin villin lännen raiteita etsien sisaruksia ja heittäen keikkaa toinen toistaan ihmeellisemmille tahoille.

Idea on rautainen. Villi länsi on kuin luotu tällaisiin peleihin, sillä suuri ja mystinen Amerikka loputtomine vaaroineen ja rempseine rintamatunnelmineen on mainio paikka seikkailulle. Vastaan tuleekin onnenonkijoita, asetrokareita, intiaaneja, shamaaneita ja ties mitä muuta Amerikan mytologiasta repäistyä.

Bounty Trainissa voi olla aineksia hyväksi peliksi, mutta toistaiseksi matkassa on pari muttaa.

Lue koko ennakko: Bounty Train -ennakko (PC)

 

 

Lisää aiheesta

Eastside Hockey Manager –ennakko (PC)

H1Z1-ennakko (PC)

Mulkaisu: Trine 3: The Artifacts of Power

Prison Architect (Linux, Mac, PC)

Stonehearth-ennakko (PC)

Trine 3 The Artifacts of Power (PC)

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat