UUSIMMAT

Suomipeli Wreckfest nähdään myös konsoleilla

28.08.2016 15:00 | Juho Anttila

Suomalaisen Bugbearin henkinen seuraaja klassiselle FlatOut-sarjalle, Wreckfest, on ihastuttanut pelaajia jo hyvän aikaa. Romurallipeli kävi pitkän ja välillä kuoppaisenkin tien Early Access -palvelun kautta PC-koneille, mutta lopputulos on varsin messevää rymistelyä.

Tähän mennessä Wreckfest on ollut vain PC-pelaajien hupia, mutta ensi vuoden keväällä tilanteeseen tulee korjaus. Bugbearin lempilapsi nimittäin julkaistaan sekä PlayStation 4 – että Xbox One -konsoleilla.

Konsoliversioista ei ole vielä jaettu sen tarkempaa tietoa, mutta se tiedetään, että ennakkotilaajat pääsevät mukaan pelin PlayStation 4 -betatestiin ja Game Preview -ennakkojulkaisuun. Lopullinen peli tarjotaan kolmena eri hintaisena versiona parin kympin karvalakkiversiosta täysihintaiseen erikoisversioon saakka.

Samassa yhteydessä Bugbear julkisti myös uuden Stuntfest-nimisen PC-peliprojektin. Stuntfest on jonkinlainen ajoneuvopohjainen fysiikkaleikkikenttä, joka antaa pelaajille mahdollisuuden rakentaa omia kenttiään ja selvittää mitä hulluimpia haasteita. Stuntfest ilmestyy Early Access -palvelussa näillä näkymin syksyn aikana.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: www.wreckfestgame.com

Wreckfest
Kaikki jutut aiheesta