Thrustmasterilta yritys hyvä kymmenen mutta… Testissä Y-250C-pelikuulokkeet

14.10.2013 19:30 | Jukka O. Kauppinen

Kalle Laakso eristäytyi vaihteeksi muusta maailmasta kuppikuulokkeiden avulla. Thrustmasterin Y-250C-kuulokkeet eivät kuitenkaan ihan täysillä pelittäneet. Miksi?

Testattuja Y-250C -kuulokkeita mainostetaan tosissaan Herculesin maineella. ”Kirkkautta, tehoa ja kokemusta pelaajan korville yli 20 vuoden kokemuksella.” Kupit ovatkin 80 euron hintaisiksi piristävän yllättävät, ainakin äänenlaadun suhteen. Valitettavasti yhteiselämä ei ollut testin aikana pelkästään piikittömillä ruusuilla tanssimista, eikä  ”kunnes kuolema meidät erottaa” -tunteita ole luvassa.

Ensituntuma on muovinen ja aavistuksen heiveröinen. Sangat ja kuppien kiinnikkeet heiluvat yllättävän paljon, eikä jämeryydestä ole tietoakaan. Kokonaisvaikutus on tämän hintaluokan kuulokkeille ikävän lelumainen. Luurien väritys on mustanpunainen, ja materiaali on mattapintaista muovia.

Vaikka kuulokkeet eivät ole jämerät, istuvat ne aluksi hyvin päähän eivätkä paina päälakea tai sivuilta. Löysyyden huono puoli on tosin kuppien kivuliaisuus väärässä asennossa. Ne valuvat jo puolen tunnin session jälkeen hiljalleen huonompaan asentoon painamaan korvalehtiä ja välillä jopa ohimoita, jolloin on lähes pakko pitää tauko. Ei auta,  vaikka kuulokkeita olisi jo yrittänyt korjailla paremmin. Lisäksi äänet vuotavat ikävästi ulos, vaikkakin ulkopuoliset äänet pysyvät kurissa.

Lue koko artikkeli: Thrustmaster Y-250C – keskikastin pelikuulokkeet

Lisää aiheesta

Creative Tactic 3D Rage Wireless – poikkeuksellisen kestävät pelikuulokkeet

QPAD QH-90 -pelikuulokkeet – laatua järkihintaan

Razer Hammerhead -kuuloke tekee musiikista kuraa mutta jyrisee peleissä

Muropaketin uusimmat