Uusimmat

”Toisen maailmansodan ARMA” ilmestyy tänään

25.05.2012 09:30 Miikka Lehtonen

Jos on yksi varma tapa saada minun moottorini hyrisemään, se on näyttää minulle toisen maailmansodan panssareita. Vielä parempi? Päästää minut ohjaamaan niitä. Hyvän toisen maailmansodan tankkipelin etsintäni saattaa päättyä tänään, kun Iron Front: Liberation julkaistaan.

”Toisen maailmansodan ARMAksi” nimitetty Iron Front: Liberation on suuren mittakaavan sotapeli, joka käyttää ARMA 2:n pelimoottoria tarjoillakseen realistisen sotakokemuksen, josta löytyy mittakaavaa ja realismia. Ja todennäköisesti myös bugeja kuin Stalingrad-veteraanin kalsareista.

Mutta ei lähdetä nyt penseilylinjalle, vaan hekumoidaan hetki ajatuksesta hypätä Tigerien, STuGien, Pantherien tai vaikka Stuka-pommikoneiden puikkoihin ja näyttää vastustajalle närhen munat. Moisesta pitäville tarjolla on myös idän ihmeitä Neuvostoliiton kaluston muodossa. ARMA 2 -tyyliin mukana tulevat editorit on kehuttu jo ennakkoon erinomaisiksi ja tiettävästi moninpelikin onnistuu jos jonkinlaisissa muodoissa.

Aika reteältä kuulostaa, vai mitä? Ja myös näyttää, kuten videot osoittavat.

Ooh, King Tiger… Iron Front: Liberation julkaistaan (julkaistiin?) tänään Steamissa sopuisaan kolmen kympin hintaan. Arvostelua on varmasti tulossa.

Linkki: Iron Front: Liberation Steamissa

Lue myös

Jos Silicon Knights voittaa oikeusjuttunsa, he saavat Epic Gamesiltä taalan

Epicin pojat näkivät seuraavan konsolisukupolven, eivätkä juuri vaikuttuneet

Diablo III – osuivatko ennakkofiilikset kohdalleen?

Diablo III (Mac, PC)

Muropaketin uusimmat