UUSIMMAT

Uncharted 3 ensi vuonna, ensimmäiset tiedot ja kuvat tulivat jo!

10.12.2010 10:00 | Miikka Lehtonen

Tämä on ainakin meikäläiselle hieno hetki, sillä nyt se on varmistunut: modernin pelaamisen parhaisiin pelisarjoihin kuuluva Uncharted tulee taas! Tokihan se jo aavisteltiin mutta nyt ei tarvitse enää vain arvailla, sillä tiedämme paitsi pääpiirteissään, mistä pelissä on kyse, myös koska se julkaistaan.

Nathan Drake on aiemmin vieraillut sademetsissä ja lumisissa vuoristoissa, mutta hänen seuraava matkansa vie miehen kumppaneineen keskelle hiekkadyynejä. Uncharted 3: Drake’s Deception seuraa nimittäin tällä kertaa brittiläisen T.E. Lawrencen jalanjälkiä. Lawrence tunnetaan paremmin nimellä ”Lawrence of Arabia”, mutta Naughty Dog -tuottaja Amy Hennigin mukaan peli ei keskity hänen tunnetumpiin sotasaavutuksiinsa, vaan hänen nuoruuteensa arkeologina.

Hennig kertoi myös, että kuten nimestäkin voi päätellä, petokset ovat kiinteä osa pelin juonta. Drake itse joutuu petetyksi ja hän tekee myös petoksia. Kun mainitaan, että miehen suhteet hänen ystäviinsä ovat myös tärkeä osa pelin juonta, kuvio ehkä valkenee hieman.

Ja se julkaisupäivä. No, tarkkaa päivää ei ole vielä kerrottavaksi, mutta Hennig antaa ymmärtää, että peli julkaistaan ensi vuoden loppupuolella samaan aikaan ensimmäisen Uncharted-romaanin kanssa. Näin pelistä tulee jonkinlainen ”transmedia-kokemus”. Arvosti sitten peli-transuilua tai ei, peliä kelpaa odottaa.

 

Lisää pelistä kuullaan huomenna järjestettävässä Video Game Awards -gaalassa, mutta sitä ennen infoa kaipaavat saavat sitä Entertainment Weeklyn alkuperäisestä uutisesta, joten klikkaa alla olevaa linkkiä!

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää aiheesta

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Max Paynesta Nathan Drakeksi – Mark Wahlberg Uncharted-leffaan

Mitä pirua Hollywood on tekemässä Unchartedille?!

Lue myös

Vuoden 2010 parhaat pelit -äänestys – nimeä ehdokkaat!

Nyt murretaan Black Ops -myyttejä!

Muropaketin uusimmat