UUSIMMAT

Tällaista Wolfenstein-peliä et ole ennen nähnyt – projektin Kickstarter-keräys tuotti 12-kertaisen budjetin

27.04.2020 11:20 | Muropaketin toimitus

Wolfenstein: The Board Game on kerännyt jo tolkuttoman budjetin, vaikka keräystä on vielä reilu vuorokausi jäljellä.

Lauta- ja miniatyyripeleihin erikoistunut Archon Studio on kehittämässä Wolfenstein-lautapeliä pelisarjan virallisella lisenssillä, kertoo VG24/7. Näyttävä lautapeli sijoittuu vuoteen 1960, ja se päästään pelaajat taistelemaan Castle Wolfensteinin muurien sisälle ja kohtaamaan lopulta itse Mecha-Hitlerin.

Wolfenstein: The Board Gamelle kerätään parhaillaan rahoitusta Kickstarterissa, ja keräys onkin ollut melkoinen menestys. Pelille tavoiteltiin kohtuullista 50 000 dollarin minimibudjettia, mutta uutisen kirjoitushetkellä rahaa on kertynyt jo lähes 600 000. Pelillä on yli 4 200 rahoittajaa, jotka todellakin haluavat Wolfenstein-lautapelin elämäänsä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Wolfenstein: Youngblood ei ole täydellinen, mutta natsien lahtaaminen kaverin kanssa viihdyttää silti

Kehitteillä oleva lautapeli tulee sisältämään 16 karttalaattaa, 182 tapahtumakorttia ja 55 miniatyyria. Peliin on tarjolla myös kaksi laajennusta, ja hintavampi versio korvaa pahviset karttalaatat muovisilla.

Alla olevan esittelyvideon perusteella tekeillä on näyttävä lautapeli, mutta lopputulosta saadaan odotella vielä elokuulle 2021 asti.

Muropaketin uusimmat