Uusimmat

Tämä lähes viiden tähden seikkailupeli on myynyt jo yli kaksi miljoonaa kopiota – Jatko-osa on silti edelleen pelkkä haave

Okamin

03.12.2020 21:23 Muropaketin toimitus

Capcomin peliklassikko Okamin HD-uudisjulkaisu on myynyt jo yli kaksi miljoonaa kopiota. Silti jatko-osaa ei ole näkynyt eikä kuulunut. 

Okami muistetaan PlayStation 2 -ajan kunnainhimoisena seikkailupelinä, joka kääntyi pari vuotta sitten myös nykyisille alustoille. Uusittu versio pelistä saikin Muropaketin arviossa lähes täydet pisteet, ja kriitikkomme kuvaili pelin muuttuneen entistä kauniimmaksi.

Okami HD on menestynyt hyvin myös kaupallisesti. DSOGamingin mukaan peli on myynyt jo yli kaksi miljoonaa kopiota. Myyntiluvut ovat jakautuneet näin:

  • Nintendo Switch – 600 000
  • PC – 536 000
  • PS3 – 529 000
  • PS4 – 445 000
  • Xbox One – 121 000

Okamille on turhaan odotettu jatkoa jo yli vuosikymmenen ajan. Kesällä jatko-osaa koskien kuultiin ensimmäisiä mahdollisesti hyviä uutisia, sillä alkuperäiseen kehitystiimiin kuulunut Ikumi Nakamura paljasti aikovansa tarjota Capcomille uutta Okami-peliä. Jatko-osasta ei kuitenkaan ole sittemmin kuultu uutisia, joten sitä voidaan pitää edelleen pelkkänä haaveena.

LUE MYÖS:  Arvostelu: Okami HD tuo seikkailupeliklassikon takaisin entistäkin parempana