Taru Sormusten herrasta -kirjojen rakastettu antisankari saa oman pelinsä

26.03.2019 08:31 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2021 ilmestyvä The Lord of the Rings: Gollum keskittyy kokonaan Taru Sormusten herrasta -kirjojen Klonkkuun.

Useista pienemmistä pelijulkaisuista tunnettu Daedalic on paljastanut julkaisevansa parin vuoden kuluttua Taru Sormusten herrasta -kirjojen maailmaan sijoittuvan pelin. The Lord of the Rings: Gollum tehdään ilman elokuvien virallista lisenssiä, eli se perustuu J.R.R. Tolkien alkuperäisiin kirjoihin, eikä Peter Jacksonin elokuviin.

Erikoisinta on kuitenkin, että PC Gamerin mukaan koko peli keskittyy nimensä mukaisesti Klonkkuun. Pelistudio on kertonut pelisivustolle, että kyseessä on toimintaseikkailu, joka sijoittuu aikaan ennen kirjojen tapahtumia.

Paljon yksityiskohtia pelistä ei tosiaankaan ole vielä paljastettu. Daedalicin toimitusjohtaja Carsten Fichtelmann vihjailee kuitenkin, että Klonkun kahtiajakautunut persoonallisuus on keskeisessä osassa pelin tarinassa.

”Tämä on asia, jonka kohtaat pelissä”, Fichtelmann kertoo. ”Joudut tekemään päätöksiä, ja kuulet päässäsi kahden äänen puhuvan sinulle. Hän voi muuttaa mieltään, ja tämä onkin vihje siitä, kuinka peli tulee toimimaan.”

The Lord of the Rings: Gollum ilmestyy julkaisijan mukaan vuonna 2021. Koska peli tehdään ilman elokuvalisessiä, tulee Klonkku (ja tietysti koko muukin Keski-maa) näyttämään ja kuulostamaan erilaiselta kuin valkokankaalla. Andy Serkisin tuttu Klonkku-hahmoa on siis turha peliltä odottaa.