Uusimmat

Heavy Rain ei saa jatkoa

19.03.2011 13:30 Jouni Mäki-Panula

Viime vuonna yksinomaan PlayStation 3:lle julkaistu interaktiivinen draama Heavy Rain ei saa jatkoa. Koskaan.

Heavy Rainin kehittäneen Quantic Dreamin johtaja David Cage on vahvistanut, ettei suosittu peli saa jatko-osaa. Päätös tehtiin jo ennen kuin pelin kaupallisesta menestyksestä oli tietoa.

”Loimme pelilajin, jonka nyt omistamme. Haluamme osoittaa, ettei Heavy Rain ollut vain yhteensattuma tai onnenkantamoinen, vaan jotain, jonka varaan voimme rakentaa tulevaisuutemme”, kertoi Cage.

Jatko-osaa Cage ei halua tehdä nimenomaan siksi, että haluaa osoittaa Heavy Rainin aloittaman interaktiivisen draaman olevan peligenre, joka nousee siivilleen myös omillaan. Quantic Dreamin seuraava tuotanto on jälleen interaktiivinen draama, joka on synkkä ja aikuisille suunnattu, mutta samalla kuitenkin hyvin erilainen kuin Heavy Rain.

Lisää aiheesta

Heavy Rain -seikkailua tutkittiin kauhun ja sarjamurhaajien kautta

Heavy Rain hylkää edeltäjänsä paranormaalit ilmiöt, keskittyen puhtaaseen murhamysteeriin. Origamitappajana tunnettua sarjamurhaajaa jahtaa neljän hyvin vähän sankarillisia ominaisuuksia omaavan henkilön joukkio.

Heavy Rain – raskasta sadetta Pariisissa

eDome vieraili viime viikolla Ranskanmaalla tsekkaamassa, millaiset ensi-iltapirskeet Sony oikein järjestikään kevään lempilapselleen. Elokuvaohjaajia, luksushotelleja, shampanjaa, tissejä ja ehkä vähän sitä peliäkin.

Heavy Rain (PS3)

Sanotaan David Cagesta mitä muuta tahansa, miehellä riittää pokkaa pienen kylän tarpeisiin. Yhdessä tiiminsä kanssa Cage on tehnyt vähän pelejä ja aina täysin normaalin pelaamisen rajojen ulkopuolella. Tarinankerronnan kehittäminen ja rohkean kokeelliset ratkaisut ovat aina olleet miehen tavaramerkkejä, eikä Heavy Rain tee poikkeusta paitsi yhdessä asiassa: tällä kertaa miehen kokeilut osuvat napakymppiin.

Muropaketin uusimmat