Verkkoroolipeli The Lord of the Rings Online avaa uuden serverin, jossa seikkailu alkaa alusta

24.10.2018 11:00 | Muropaketin toimitus

The Lord of the Rings Online -verkkoroolipeli kutsuu pelaajat kokemaan seikkailun uudelleen Legendary-serverillä.

Maksullinen MMO-roolipeli The Lord of the Rings Online aloitti elämänsä jo vuonna 2007, mutta nyt peli kokee uuden tulemisen Legendary-servereiden muodossa. Nykyään Standing Stone Gamesin pyörittämä verkkoroolipeli saa siis uuden serverin, jolla seikkailu aloitetaan alusta.

Legendary Serverillä LOTRO:n pelaaminen käynnistyy siis uudelleen, melkein samoin kuin vuonna 2007. Kehittäjien mukaan kaikki pelaajat aloittavat pelin puhtaalta pöydältä uusilla hahmoilla, ja hahmojen tasokatto on asetettu alkuperäiseen 50:een.

Legendary-muodossaan LOTRO keskittyy alkuun Shadows of Angmar-tarinaan, ja uutta tarinallista sisältöä tullaan lisäämään mukaan ajan kuluessa. Myös tasokattoa nostetaan jatkossa, ja kehittäjien suunnitelmissa on lisätä uutta sisältöä peliin neljän kuukauden välein.

Täysin alkuperäistä peliä Legendary -kokemus ei kuitenkaan vastaa, sillä mukana on LOTRO:on myöhemmin lisättyjä ominaisuuksia, kuten High Elf -hahmot ja Rune-keeper, sekä tietysti kaikki päivitykset ja bugikorjaukset. Legendary-serverit avataan marraskuussa, ja mukaan pääsee LOTRTO:n VIP- tai Lifetime VIP -tilauksella.

Lisätietoja pitäisi löytyä pian The Lord of the Rings Onlinen nettisivuilta.