Uusimmat

Viikon peliuutiset: PlayStation 5:n kehitys, Fallout 76 -paljastuksia, Rockstarin seuraava peli…

14.10.2018 12:00 Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana on pelimaailmassa kohistu esimerkiksi Fallout 76 -verkkoroolipelin yksityiskohdista, sekä Sonyn päätöksestä sallia nimimerkkien vaihtaminen.

Takana on jälleen vilkas viikko pelimediassa. Kokosimme alle viikon tärkeimmät ja suurimmat uutiset.

Fallout 76 -pelikartta paljastettiin

Pian beta-testaukseen saapuvasta Fallout 76 -roolipelistä on saatu tällä viikolla paljon lisätietoja. Pelimaailman kartan lisäksi uudesta Fallout-pelistä on nähty uutta pelikuvaa, sekä ensimmäisiä ennakkoarvioita.

Faniprojekti keskeytettiin – Lucasfilm ei hyväksy Star Wars -pelin remaken kehittämistä

Jälleen yksi kunnianhimoinen faniprojekti on torpattu pelijulkaisijan toimesta. Tällä kertaa Lucasfilm on päättänyt estää Star Wars: Knights of the Old Republicin fanitekoisen uusintaversion, jota kehitettiin Unreal Engine 4 -pelimoottorilla.

Star Citizenin yksinpeluukampanja Squadron 42 sai uuden trailerin

Valtavalla joukkorahoituskampanjalla kehitettävä Star Citizen -jättipeli on pitkästä aikaa osoittanut uusia elonmerkkejä. Nyt pelin tarinallisesta Squadron 42 -osasta on julkaistu uusi traileri.

Huhujen mukaan Rockstar Games etsii näyttelijöitä Bully 2:ta varten

Rockstar Gamesin seuraava pelijulkaisu Red Dead Redemption 2 ei ole vielä edes ehtinyt markkinoille, mutta jo nyt liikkuu huhuja studion seuraavasta pelistä. Huhun mukaan Rockstarilla valmistellaan jatkoa 12 vuotta sitten ilmestyneelle kohupeli Bullylle.

Sony vahvisti: PlayStation-pelaajat voivat pian vaihtaa nimimerkkinsä

Sony kertoi viikon aikana hyviä uutisia kaikille, jotka ovat viimeisen vuosikymmenen olleet jumissa naurettava PSN-nimimerkin kanssa. Pleikkaripelaajille tuodaan nimittäin viimeinkin mahdollisuus muuttaa huonosti valittu pelaajanimensä.

Sony-johtaja vahvistaa PlayStation 5:n kehityksen – PS4:n seuraaja on ”välttämätön”

Sonylta saatiin alkuviikosta myös ensimmäinen virallinen vahvistus siitä, että hittikonsoli PlayStation 4:lle todellakin kehitetään seuraajaa. Sony-johtaja oli kuitenkin vaitonainen yksityiskohdista.

Saako Cyberpunk 2077 sittenkin moninpelin? Kehittäjien uusi kumppani tarjoaa vihjeen

Tämän hetken odotetuimpiin peleihin lukeutuva Cyberpunk 2077 saattaa sittenkin olla saamassa myös moninpelin. Ainakin CD Projekt Red -studion uusi yhteistyökumppani on alan huippuosaaja.

Muropaketin uusimmat