Xbox-pomo harkitsi erikoista ratkaisua saadakseen Halo Infiniten julkaistua ajoissa – ”Mutta se ei tuntunut oikealta ja nyt pyydämme anteeksi”

14.08.2020 11:19 | Muropaketin toimitus

Animal Talking -ohjelmassa vierailemassa ollut Xbox-pomo Phil Spencer kertoi Halo Infiniten julkaisun siirtämisen olleen hankala päätös.

Gary Whittan kanssa aiheesta jutellut Spencer paljasti, että hän mietti yhdessä 343 Industriesin Bonnie Rossin ja Xbox Game Studiosin Matt Bootyn kanssa jopa pelin pätkimistä osiin, jolloin se voitaisiin julkaista osa-alue kerrallaan porrastaen, uutisoi Stevivor.

”Mutta se ei tuntunut meistä kenestäkään oikealta tai sellaiselta Halo-julkaisulta, jonka olisimme halunneet”, Spencer toteaa.

Lopullinen päätös oli hänen mukaan vaikea ja lopullinen prosessi kesti arviolta 24 tuntia, minkä jälkeen se kerrottiin julkisesti. Spencer pitää päätöstä oikeana, vaikka odotetun julkaisupelin myöhästyminen harmittaakin näin likellä Xbox Series X:n julkaisua.

”Pyydän anteeksi faneilta, sillä en tykkää asettaa odotuksia ja sitten jättää niitä lunastamatta. Mutta uskon meidän tekevän myös oikean ratkaisun pidemmän päälle niin Xboxin, Halon kuin kuluttajiemme suhteen”, Spencer sanoo.

Hän myös vahvisti, ettei Halo Infiniten myöhästyminen vaikuta Xbox Series X:n julkaisuun, joka on edelleen marraskuussa.