Uusimmat

Niklas erikoisoperaattorina – ensimmäinen viikko Rainbow Six Siegen maailmassa

15.12.2015 10:00 Jukka O. Kauppinen

Niklas Isberg sukelsi virallisen nakin haltijana Rainbow Six Siegen maailmaan. Koska peli on sen verran vänkä, niin siitä tehdään arvostelu ihan ajan kanssa. Väliaikaraporttina kuitenkin vähän ensimmäisten päivien tuntemuksia:

Siegessä on paljon samaa kuin edeltäjissään. Nimensä mukaisesti tilanteet otetaan haltuun, mutta rauhassa ja harkiten. Tiimin pitää kommunikoida keskenään, jotta peli sujuu mallikkaasti. Keskustelua haittaa kuitenkin muiden pelaajien puhumattomuus ja mikin puute. Tosin ne kanssapelaajat, jotka antoivat vinkkejä puhuen, tekivät kokemuksesta mukavampaa.

Tiimiläisiksi ei ole juuri ilmestynyt suomalaisia, mikä on sääli. Se helpottaisi jonkin verran käskyjen jakoa, vaikka lontoo sujuvasti luonnistuukin. Radiohiljaisuudesta huolimatta voittoja syntyy sanattomallakin toiminnalla. Moni ymmärtää pelin tarkoituksen.

Yksinäisille susille löytyy myös paikkansa, sillä Terrorist hunt -muotoa voi pelata ilman kavereita. Tällöin panttivangit pitää saada pelastettua ilman minkäänlaisia apujoukkoja. Metsästys on ihan toimivaa viihdettä yksinäänkin, mutta sitä harrastaa mieluummin porukalla.

Lue koko artikkeli: Rainbow Six Siege – ensimmäiset päivät etulinjassa

 

 

Lisää aiheesta

Kolumni: Rakkauskirje Rainbow Sixille

Rainbow Six Siege – “eväät täydelliseen lanipeliin”

Rainbow Six Siege – erikoisoperaatioiden veteraani toi sotapeliin realismia

Rainbow Six Siege –haastattelu: “terrorismin vastainen taistelusimulaatio”

Rainbow Six Siege: “tärkeintä on cooppimoninpeli, tiimipeli!”

Rainbow Six Siege: tuhon ja yhden elämän enkelit

Varaslähtö: Rainbow Six Siege