Uusimmat

Titanfall 2:lle satelee kiittäviä arvioita – Katso näyttävä julkaisutraileri

25.10.2016 10:06 Tuukka Hämäläinen

titanfall-titanfall2-001

Perjantaina ilmestyvä Titanfallin jatko-osa on kerännyt jo runsaasti kiittäviä arvioita pelimediassa. Titanfall 2:n kerrotaan olevan merkittävä parannus edeltäjäänsä verrattuna.

Titanfall 2 ilmestyy perjantaina 28. lokakuuta PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, ja nyt ovat ilmestyneet myös pelin  ensimmäiset arvostelut, sekä pelin virallinen julkaisutraileri. Tähän mennessä ilmestyneet arviot ovat lähes poikkeuksetta kiittäviä ja pelin kehutaan olevan valtava parannus alkuperäisestä Titanfallista (2014).

Esimerkiksi Game Informerin arviossa PS4-versiosta kirjoitetaan:

”Aikana, jolloin valtaosassa räiskintäpeleistä joko yksinpeli tai moninpeli tuntuu päälleliimatulta, Titanfall 2 on kokonainen paketti. Huipputasoinen kampanja on lähes täydellisesti rytmitetty, ja hienovaraiset muutokset ja lisäykset moninpeliin tekevät siitä paremman kuin koskaan. Ensimmäisen persoonan räiskintäpelien ystäville Titanfall 2 on pakollista pelattavaa.”

GameSpot taas kommentoi molempia konsoliversioita:

”Titanfall 2:lla on sekä yksinpelikampanjassa että moninpelimuodoissa hillitympi tahti kuin edeltäjällään, mikä tekee klimaattisiin taisteluihin valmistautumisesta yhtä herkullista kuin itse kohtaamisista. Se on aivan yhtä liikkuvainen ja sulava kuin ensimmäinen Titanfall –– mutta monella tapaa parempi räiskintäpeli.”

Titanfall 2:n keskiarvo on Metacriticissä uutisen kirjoitushetkellä 88 sekä PS4 että Xbox One -versioilla, ja hieman alempi 81 pelin PC-versiolla. Luvassa vaikuttaa tällä perusteella olevan yksi vuoden parhaista räiskintäpeleistä.

Alta näet pelin virallisen julkaisutrailerin.

Titanfall
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat