Uusimmat

“Pornahtava Mass Effect -klooni” Subverse uudistuu – Luvassa uutta K-18-materiaalia

23.03.2022 22:19 Muropaketin toimitus

Subversen kehittäjät ilmoittivat, että pelin tarinaa tullaan viemään pidemmälle. Lisäksi siihen lisätään uutta aikuismateriaalia.

Studio FOW’n kehittämä aikuiseen makuun suunnattu roolipeli Subverse tulee uudistumaan lähiaikoina. Sen tarinaa hiotaan selkeämmäksi, lisäksi peliin tulee entistä enemmän K-18-kohtauksia. Asiasta kertoo Tech Raptor.

Subverse osoittautui hitiksi, kun se tuli saataville Early Access -versiona noin vuosi sitten, sillä peli ampaisi Steamin toiseksi myydyimmäksi julkaisuksi.

Nyt kehittäjät paljastivat, millaisia suunnitelmia heillä on peliä kohtaan. Subverseen lisätään aikuiseen makuun olevia Devotion Quests -tehtäviä, joissa autellaan avaruusaluksen miehistön jäseniä näiden eri tehtävissä. Tehtävien lopputuloksena on K-18-kohtauksia. Kehittäjät totesivat, että pelistä puuttuu punainen lanka, joka sitoo lukuisat hahmot ja tarinan osaset yhteen.

LUE MYÖS: Vain aikuisille: Rietas scifi-roolipeli Subverse keräsi Kickstarterissa rahoitusta enemmän kuin Kingdom Come: Deliverance ja Star Citizen