Google matkalla yhä vahvemmin pelimarkkinoille? Uudeksi varajohtajaksi nimetty pitkän linjan pelituottaja

13.03.2019 13:30 | Muropaketin toimitus

Muun muassa Assassin’s Creedin tuottaja ja pelin ohjauksessa avustanut Jade Raymond on nimetty varajohtajaksi Googlella.

Jade Raymond on pitkän linjan pelituottaja, joka avusti muun muassa alkuperäisen Assassin’s Creedin kehityksessä. Hän on toiminut lisäksi esimerkiksi Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklistin ja Watch Dogsin tuottajana, sekä työskennellyt Star Wars Battlefront II -pelistä tunnetulla EA Motive -studiolla.

Nyt Raymond on kuitenkin siirtynyt aivan toisiin tehtäviin, kertoo ComicBook.com. Raymond nimittäin julkisti eilen Twitterissä, että hän on aloittanut uudessa tehtävässään varajohtajana IT-jätti Googlella. Pelisivusto Destructoid arvelee, että Raymondista tuli todennäköisesti yhtiön pelijaoston varajohtaja.

Paljastus on erityisen kiinnostava siksi, että Googlen on määrä tehdä ensi viikolla suuri pelaamiseen liittyvä julkistus. Yhtiö on jo aiemmin kertonut kehittävänsä pelien suoratoistoon keskittyvää Project Streamia, ja ensi viikon julkistus saattaa hyvinkin olla uusi, suoratoistoon perustuva pelikonsoli.

Pelialan konkarin palkkaaminen johtotehtävään vihjaa siis siihen, että Google tulee jatkossa suuntaamaan voimakkaasti pelialalle. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla ensi viikon julkistusta.

Muropaketin uusimmat