UUSIMMAT

Indie-hitti Cuphead on myynyt jo yli viisi miljoonaa kopiota – Nappaa omasi alennusmyynneistä

30.09.2019 14:26 | Muropaketin toimitus

Korkeasta vaikeusasteestaan tunnettu indie-hitti Cuphead on myynyt jo yli viisi miljoonaa kopiota. Nyt pelin voi napata talteen alennusmyynnistä. 

Cuphead oli pitkäaikainen projekti, jonka jokainen myötätuntoinen pelifani halusi menestyvän. Indiestudio MDHR:n perustajat jättivät päivätyönsä, kiinnittivät omat asuntonsa ja riskeerasivat kaiken, jotta he voisivat keskittyä luomaan oman unelmapelinsä.

Useita vuosia kestänyt kehitystyö päättyi vuoden 2017 lopulla, mutta panostus kannatti. Tuloksena oli uniikki teos, joka sai kiitosta sekä pelaajilta että kriitikoilta. Muropaketin arvostelussa Cuphead keräsi täydet viisi tähteä viidestä.

Vaikka hyvin korkealla vaikeustasolla varustetun indiepelin voisi kuvitella soveltuvan vain tiukasti määrätylle kohdeyleisölle, on Cuphead ollut valtava taloudellinen menestys. Pelistudion mukaan Cuphead on ehtinyt myydä jo yli viisi miljoonaa kopiota.

Juhlistaakseen Cupheadin menestystä Studio MDHR on järjestänyt alennusmyynnit, jotta uudetkin pelaajat voivat hypätä mukaan pomotaisteluiden maailmaan. Cupheadin voikin napata talteen Steamista alennetulla 15,99 euron hinnalla Steamista koko viikon ajan. Peli on tarjolla 17,99 euron hinnalla myös Xboxin pelikaupassa.