Uusimmat

Maid of Sker yhdistelee hiiviskelyä ja selviytymiskauhua tosimaailman kummitustalossa

31.10.2018 22:00 Muropaketin toimitus

Kauhupeli Maid of Sker vie pelaajan yhteen Ison-Britannian kuuluisimmista kummitustaloista.

Sopivasti Halloweenin aikaan on Wales Interactive -studio julkistanut uuden kauhupelin Maid of Sker, joka ilmestyy ensi vuonna. Nimensä mukaisesti Maid of Sker sijoittuu Walesissa sijaitsevaa, yli 900 vuotta vanhaan Sker Houseen, jolla on maine kummitustalona. Maid of Sker kantaa myös samaa nimeä kuin R.D. Blackmoren vuonna 1872 julkaistu romaani, joka teki talosta kuuluisan.

Maid of Skerin kerrotaan olevan ensimmäisen persoonan selviytymiskauhupeli, jossa sukelletaan walesilaiseen kansantarustoon. 1800-luvun lopulle sijoittuvassa pelin päähenkilö on muusikko Thomas Evans, joka ”joutuu kauhistuttavaan taisteluun pelastaaksee rakastamansa naisen”.

Pelin kerrotaan tarjoavan realistisen 4K-maailmaan, tarinavetoisen, useita loppuratkaisuja tarjoavan kokemuksen ja selviytymiskamppailua ilman aseita. Painajaismaisten Quiet Men -vihollisten ilmestyessä pelaajan täytyy vältellä, piileskellä ja hämätä vihollisia, ja joskus jopa vain seisoa aloillaan ja pidätellä hengitystä.

Maid of Sker ilmestyy alkusyksystä 2019 PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Pelin julkistustrailerin näet alta.